DIRECTOR WEB ROMANIA

 

Director articole - Sfaturi utile

Articole noi postate in categoria - Sfaturi utile.

Index |  Adauga website |  Adauga articol |  Adauga anunt |  Listari noi |  Articole noi |  Anunturi noi |  Contact  
Director articole » Articole noi » Sfaturi utile
   

Sfaturi utile

Bani online - Metode verificate de a face bani pe Internet

 

Bani online - Metode verificate de a face bani pe Internet

Asa cum sugereaza si titlul articolului, va voi prezenta cele mai bune metode de a cistiga bani pe Internet.

Diferenta dintre alte articole si acest articol este ca, eu am verificat personal toate metodele prin care se pot face bani online, pe care le prezint in acest articol, asta insemnind ca am retras bani de pe toate website-urile pe care am lucrat. Am inceput documentarea pentru acest articol la sfirsitul anului 2014 si acum cind scriu acest articol suntem in 21 aprilie 2015. Prin urmare veti gasi in acest articol doar link-uri active catre toate site-urile pe care am lucrat si veti putea astfel sa va inregistrati rapid si sa incepeti sa cistigati primii bani online, daca nu ati facut acest lucru deja.

Atentie! Exista o sumedenie de site-uri pe care puteti lucra insa marea majoritate nu platesc sau dispar din peisaj inainte sa reusiti sa retrageti banii cistigati. Revin si subliniez ca in acest articol veti gasi doar site-uri care platesc la timp si pe care se merita sa incepeti sa faceti bani online. Atentie! Pentru a face bani online aveti nevoie de un calculator, rabdare, perseverenta si de sfaturile celor care au lucrat si au capatat experienta pe aceste site-uri. Nu trebuie sa va descurajati si sa renuntati foarte usor inca din primele zile. Cunosc oameni care traiesc din asa ceva, oameni care cistiga si 1000-2000 de dolari in fiecare luna. Pentru a ajunge la asemenea performante trebuie sa urmati cu atentie toate sfaturile pe care le expun in acest articol.

Voi actualiza in permanenta acest articol, asa ca va recomand sa reveniti din timp in timp si sa urmariti eventualele schimbari. Sa incepem.

 

PTC sau plata pentru click

In principal pe site-urile de acest tip veti cistiga bani facind click pe reclame de 5, 10, 30 ,60 de secunde. Dupa ce ati vizualizat reclama si ati inchis pagina, in cont aveti deja primii bani. Reclamele nu sunt nelimitate, adica nu puteti sta toata ziua pe un singur site si sa faceti click in continuu.

Este indicat sa lucrati pe mai multe site-uri deodata pentru a cistiga mai multi bani in acelasi timp si de asemenea pentru a reduce timpul de lucru la maxim 1-2 ore pe zi.

Insa pe oricite site-uri ati lucra, aveti la dispozitie intre 10-80 de "reclame"(site-uri de vizitat). Ca sa faceti bani inclusiv dupa ce ati vazut toate reclamele aveti nevoie de referali. Referalii pot fi prieteni, colegi sau utilizatori din toata lumea.

Dupa ce ati creat un cont pe un site de acest tip, veti avea un link de referal. Acest link trebuie sa il trimiteti prietenilor, colegilor sau sa incercati sa atrageti utilizatori de pe retelele de socializare, precum si de pe alte site-uri de "traffic exchange"(schimb de trafic) despre care vom vorbi mai tirziu in acest articol.

Acesti referali vor lucra pentru ei dar o parte din banii cistigati de ei vor intra in contul vostru si astfel veti cistiga bani si atunci cind calculatorul este inschis.

Marea majoritate a site-urilor va ofera posibilitatea de a cumpara sau de a inchiria referali pe o anumita perioada de timp, contra unei sume de bani. Si aici va dezvalui un alt mic secret. Suma minima care poate fi retrasa de pe cam toate site-urile pe care le voi prezenta este de cca. 2 dolari. Secretul este sa reinvestiti acesti bani si sa inchiriati referali. A doua zi dupa ce veti face acest lucru veti gasi mai multi bani in cont.

Si acum am sa va dezvalui un alt secret. Cind ajungeti sa cistigati bani fara ca macar sa mai deschideti calculatorul este momentul sa treceti la etapa urmatoare si anume sa va upgradati contul. La inregistrare veti avea cont standard(gratuit). Pentru a cistiga de ordinul zecilor de dolari pe zi trebuie sa cumparati cu banii cistigati un cont superior.

Folosind aceste metode am reusit sa cistig 284 de dolari in cca. 4 luni, lucrind o ora maxim doua ore pe zi. Am retras banii in contul meu de PayPal si de acolo i-am transferat pe card. Prin urmare este nevoie sa va creati un cont de PayPal inainte de a incepe sa va inregistrati pe aceste site-uri.

Si acum am sa va prezint lista celor mai bune site-uri de PTC pe care puteti sa cistigati bani legal si sa aveti certitudinea ca acei bani vor ajunge in buzunarul vostru.

Neobux. Click aici pentru inregistrare!

Neobux este pe piata de multi ani si a demonstrat ca este unul din cele mai serioase site-uri de acest gen. Dupa ce faceti click pe toate reclamele puteti incerca "AdPrize", adica sa vizualizati reclame care va pot aduce premii in bani, puncte sau chiar un upgrade de cont pentru un an de zile. Timp de lucru: 5-10 minute

Clixsense. Click aici pentru inregistrare!

Un site de incredere unde veti gasi multe alte variante de a cistiga bani(inafara de reclame), cum ar fi "ClixGrid", microjob-uri si altele Timp de lucru : maxim 5 minute

Wad.ojooo. Click aici pentru inregistrare!

Inafara de reclame veti putea cistiga bani daca va creati conturi pe anumite site-uri. Va recomand sa va rezumati doar la reclame, pentru ca deschiderea de conturi pe site-urile sugerate de cei de la wad.ojooo presupune acceptarea unor oferte ascunse si furnizarea datelor cardului bancar. Timp de lucru : maxim 12 minute pe zi

Buxvertise. Click aici pentru inregistrare!

Aici veti gasi pe linga reclame, "Wheel of Bux", "BuxGrid", optiuni care va pot aduce puncte sau bani. Timp de lucru : maxim 6 minute pe zi

Inafara de reclame(banere mai exact), veti putea cistiga bani din autosurf, reclame video, schimb de trafic. Optiunea autosurf ruleaza reclame si filmulete intr-o fereastra separata la care puteti sa nu va uitati. Sunt disponibile cam 800 de reclame si filmulete pe care le puteti lasa sa ruleze pina se termina, itr-o fereastra pe care o trimiteti in bara si uitati de ea. Timp de lucru : maxim 15 minute pe zi

Clixten Click aici pentru inregistrare!

Pe Clixten puteti doar sa urmariti doar reclame. Timp de lucru : maxim 5 minute pe zi

Goldenclix. Click aici pentru inregistrare!

Aici veti mai gasi "ClixWall", "PTC Wall" care contin alte reclame decit cele din pagina principala si care va vor mai aduce ceva banuti. De asemenea veti mai gasi si alte variante de a cistiga bani, variante asemanatoare cu cele descrise deja mai sus. Timp de lucru : variabil in functie de ce alegeti sa faceti.

Gptplanet. Click aici pentru inregistrare!

Foarte asemanator cu Goldenclix. E un site OK de asemenea. Timp de lucru : maxim 5 minute pe zi

Dollarsincome. Click aici pentru inregistrare!

Aici veti putea vedea reclame, veti putea indeplini diverse sarcini(cautari pe Internet,like, tweet, google+, vizualizarea unor site-uri), cerute de alti utilizatori si pentru care veti fi platiti. Timp de lucru : variabil in functie de ce alegeti sa faceti.

Admimsy. Click aici pentru inregistrare!

Asemanator cu alte site-uri prezentate mai sus Timp de lucru : maxim 4 minute pe zi

Trafficswirl. Click aici pentru inregistrare!

Un site cu un design simpatic pe care veti descoperi multe metode de a cistiga bani, puncte, cufere cu bani, keys(chei) pentru cufere etc. Pe acest site se poate face si surfing pentru schimb de trafic. Timp de lucru : variabil in functie de ce alegeti sa faceti.

Scarlet-clicks. Click aici pentru inregistrare!

Asemanator cu alte site-uri prezentate mai sus Timp de lucru : maxim 4 minute pe zi

Noblebux. Click aici pentru inregistrare!

Asemanator cu alte site-uri prezentate mai sus Timp de lucru : maxim 4 minute pe zi

PtcExpress. Click aici pentru inregistrare!

Asemanator cu alte site-uri prezentate mai sus Timp de lucru : maxim 3 minute pe zi

Twizsales. Click aici pentru inregistrare!

Asemanator cu alte site-uri prezentate mai sus Timp de lucru : maxim 5 minute pe zi

 

Traffic Exchange (Schimb de trafic)

Va prezint in citeva rinduri o alta modalitate importanta de a cistiga bani pe Internet, precum si citeva site-uri de incredere. Ca sa castigati bani din surf, trebuie sa vizitati multe linkuri, succesiv, o perioada de 20-30 secunde fiecare. Traffic exchange, este o solutie prin care poti castiga bani online si poti de asenmenea sa-ti promovezi propriul site sau blog, pentru ca vei primi pe linga bani si zeci de mii de afisari de banere imagine, reclame text, afisari ale site-ului propriu, credite care pot fi schimbate in bani etc. Schimbul de trafic se poate face manual sau automat.

 

Manual Surfing Traffic Exchange (Schimb de trafic manual)

Prin schimb de trafic manual poti obtine bani, vizite si publicitate online in mod gratuit si foarte eficient. Pe aceste site-uri traficul se va face manual, in sensul in care va trebui sa faceti click pe un numar sau un simbol pentru ca browserul sa treaca la urmatorul site si astfel sa cistigati bani sau credite. Pentru ca nu sunt prea multe de povestit despre aceste site-uri am sa va prezint cele mai bune variante de a face trafic manual.

Easyhits4u. Click aici pentru inregistrare!

Pe site-ul Easyhits4you poti face bani din traffic exchange si in acelasi timp, iti cresti traficul pe blog sau pe site-ul propriu. Pentru fiecare site vizitat veti primi o vizita pe site-ul propriu. Asadar, va recomand sa folositi posibilitatile oferite de Easyhits4u pentru ca este un site cu un design placut si de mare incredere. Multe milioane de utilizatori folosesc deja oportunitatile de a cistiga bani oferite de aceasta platforma. Inainte de a incepe sa lucrati va trebui sa agaugati un site. Daca nu detineti un site pur si simplu adaugati un site romanesc la intimplare.

50adaygetsyoupaid. Click aici pentru inregistrare!

Pe acest site trebuie sa vizualizati 50 de site-uri zilnic pentru a primi o anumita suma.

Teracingleague. Click aici pentru inregistrare!

Trafficmagician. Click aici pentru inregistrare!

Trafficera. Click aici pentru inregistrare!

Squirlytraffic. Click aici pentru inregistrare!

Shockwave-traffic. Click aici pentru inregistrare!

Hitblitz. Click aici pentru inregistrare!

Bigbeachhits. Click aici pentru inregistrare!

Ayuwage. Click aici pentru inregistrare!

Un site foarte interesant pe care l-am descoperit ceva mai recent si unde modalitatile de a cistiga bani sunt multiple. Puteti vizita diverse site-uri pentru 20 de secunde, puteti efectua cautari pe google, puteti asculta radio-uri si primiti puncte pentru asta si multe alte lucruri. Timp de lucru : variabil in functie de ce alegeti sa faceti.

 

AutoSurf Traffic Exchange (trafic automat)

Pentru a face trafic automat pe site-urile pe care le voi prezenta va trebui sa va creati un cont de utilizator si apoi sa descarcati de pe fiecare site in parte un mic programel care nu face nici un rau calculatorului(aceste programe sunt utilizate de sute de mii de utilizatori) si sa rulati acel program pentru a obtine credite si chiar bani pe unele site-uri. Practic nu va trebui sa faceti altceva decit sa lansati programul si sa lasati calculatorul sa lucreze. Intre timp puteti face altceva la calculator.

In momentul de fata cele mai bune site-uri de schimb de trafic automat sunt:

Hitleap. Click aici pentru inregistrare!

Otohits. Click aici pentru inregistrare!

Netvisiteurs. Click aici pentru inregistrare!

10khits. Click aici pentru inregistrare!

Nols-o-surf. Click aici pentru inregistrare!

Nice-autosurf. Click aici pentru inregistrare!

Visiohits. Click aici pentru inregistrare!

Feelingsurf. Click aici pentru inregistrare!

Yibbida. Click aici pentru inregistrare!

Twistrix. Click aici pentru inregistrare!

Clickevolution. Click aici pentru inregistrare!

Autosurfmax. Click aici pentru inregistrare!

 

Bani din completarea de chestionare si citit email-uri

Veti fi platiti daca veti completa chestionare foarte simple si daca veti citi e-mail-uri. Chestionarele contin intrebari legate de preferintele voastre in ceea ce priveste achizitiile de bunuri si servicii.

Paidviewpoint. Click aici pentru inregistrare!

Ermail. Click aici pentru inregistrare!

AWSurveys. Click aici pentru inregistrare!

Inboxpounds. Click aici pentru inregistrare!

 

Bani din social media

O metoda mai noua de a castiga bani este aceea de a da like, share etc. pentru pagini apartinind utilizatorilor care au cumparat asemenea servicii. Stim ca multi se lauda ca au primit zeci de like-uri pentru postarile lor pe Facebook sau pe alte retele de socializare. De fapt au cumparat aceste like-uri, iar tu poti sa primesti o parte din banii pe care acestia i-au platit.

Pentru a lucra pe aceste site-uri trebuie sa aveti deschise conturi pe cele mai importante retele de socializare. Banii cistigati pot fi retrasi sau pot fi transformati in like-uri pentru propria pagina de Facebook, daca doriti sa va laudati in fata colegilor cu "succesul" postarilor voastre.

Likesplanet. Click aici pentru inregistrare!

Likesasap. Click aici pentru inregistrare!

Likesfast. Click aici pentru inregistrare!

 

Microjob-uri

Pe aceste site-uri veti fi platiti daca veti indeplini sarcini simple cum ar fi cautarea unor cuvinte pe google si interactionarea cu diverse site-uri.

Viespar. Click aici pentru inregistrare!

 

Bani din publicitate

Daca detineti un site sau un blog puteti cistiga bani frumosi din afisarea in paginile voastre a reclamelor furnizate de diverse agentii de publicitate. Daca nu aveti un site puteti sa va faceti foarte simplu un blog gratuit sa introduceti ceva continut si apoi reclame. Va puteti folosi apoi de punctele cistigate prin intermediul programelor de trafic automat despre (care am vorbit mai sus), pentru a trimite catre blogul nou creat cit mai multe vizite si astfel veti cistiga bani cu efort minim.

Propellerads. Click aici pentru inregistrare!

Adsptp. Click aici pentru inregistrare!

In final va urez mult succes si va sfatuisc sa consultati in mod regulat acest articol pentru a afla cele mai bune si mai actuale metode de a cistiga bani din fata calculatorului.

Articol scris de I.B.I. si publicat la 21.04.2015

Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a acestui articol fara acordul administratorului ro-directory.com

 

Ro-directory.com este listat in Director Web Romania, catalog web premium ce promoveaza afaceri romanesti.

Director articole  Termeni si conditii  Instructiuni articole  Intrebari frecvente