Regulament inscriere website-uri

1. Nu se inscriu website-uri care incalca orice lege romaneasca sau internationala.

2. Nu se inscriu website-uri ce au continut ilegal, imoral sau ofensator, website-uri gazduite gratuit si/sau (sub)domenii gratuite, website-uri in constructie sau care contin link-uri intrerupte, website-uri duplicat (mirror).

3. Alege o cautare rapida in director si asigura-te ca website-ul tau nu este deja listat.

4. Nu acceptatm website-uri care sunt in constructie, fara continut, nefunctionale, cu legaturi (link-uri) ce duc la pagini inexistente, contin sau transmit orice tip de virusi informatici sau utilizeaza in exces metode de publicitate agresiva

5. Nu acceptam website-uri care promoveaza abuzuri de copii, continut fals, informatii nefondate.

6. Nu acceptam website-uri care fac redirect spre alte website-uri.

7. Descrierea website-ului trebuie sa fie in concordanta cu continutul website-ului.

8. Alege cu grija categoria in care inscrii website-ul. Daca acesta nu corespunde, website-ul tau va fi mutat in alta categorie sau respins.

9. Ne rezervam dreptul de a nu accepta, de a sterge sau modifica datele de inscriere neconforme ale oricarui website inscris!

10. Recomandam inscrierea unui link reciproc pentru acceptare.

11. Nu sunt acceptate link-uri reciproce plasate in pagini de tip "link farm" sau in pagini "orfane", special create pentru acest scop sau in pagini ale unor website-uri ce au continut ilegal sau imoral..

Termeni si Conditii

Pentru a utiliza, vizualiza, inscrie website-uri, sau in orice alt fel, utiliza acest website, trebuie sa acceptati toate aceste conditii enumerate mai jos:

1. Toate informatiile si datele de pe acest website sunt furnizate ca atare, asa cum sunt si in forma in care sunt, fara nici o garantie de nici un fel.

2. Utilizarea informatiilor si datelor continute in acest website, este exclusiv riscul dvs., al vizitatorului.

3. Ne rezervam dreptul de a schimba informatiile, regulile, datele sau scopul acestui website, dreptul de a aproba, adauga sau sterge site-uri din baza noastra de date, de a modifica sau corecta listarile aferente, precum si de a modifica acesti termeni si conditii, dupa cum credem de cuviinta si fara nicio notificare prealabila. Prin utilizarea in continuare a acestui website, va angajati sa acceptati in totalitate acesti termeni si conditii, incluzand toate modificarile survenite prezentului document. Este de datoria dvs. de a consulta acest document in mod regulat, pentru a verifica daca acesti termeni sunt inca acceptabili pentru dvs..

4. Prezenta website-ului dvs. in director ro-directory.com constituie un privilegiu si nu un drept. Acceptarea sau nu a unui website in director ramane integral la latitudinea editorilor nostri. Plasarea unui link catre ro-directory.com poate constitui avantaj, dar nu garanteaza acceptarea website-ului dvs. in director.

5. Nu avem nici o legatura cu posesorii de website-uri listate in ro-directory.com si nu avem control total asupra informatiilor pe care ei le adauga in director. Nu sustinem si nu garantam in nici un fel calitatea, validitatea sau orice alt aspect referitor la aceste listari.

6. Dvs. acceptati sa va asumati toate riscurile, directe, indirecte sau incidentale, provenind din utilizarea acestui website si/sau a informatiei continute de acesta, incluzand fara limitari, probleme cu computerul, pierderi de date, intreruperea afacerii dvs., defectiuni de hardware, pierdere de profit, etc.

7. Editorii ro-directory.com isi rezerva dreptul de a restrictiona, suspenda sau termina accesul dvs. la serviciile acestui website in parte sau integral, dupa cum considera de cuviinta si in orice moment, fara ca dvs. sa fiti instiintat in vreun fel in prealabil si fara nici un fel de despagubiri.

Editorii ro-directory.com :

1. Nu fac nici un fel de confirmari sau afirmatii, directe sau indirecte, legat de acuratetea sau corectitudinea informatiilor si datelor continute in acest website.

2. Nu garanteaza ca serviciile oferite de ro-directory.com sunt sau vor ramane fara intreruperi sau fara erori. Serviciul este oferit "ca atare" fara nici un fel de garantii.

3. Nu accepta nici un fel de penalizare sau despagubire ca urmare a utilizarii informatiei scrise sau datelor oferite, sau ca urmare a increderii puse in acestea.

4. Nu fac nici un fel de afirmatii, directe sau indirecte, referitor la cat de potrivita este informatia sau datele continute de acest website pentru orice scop particular.

5. Nu ofera nici un fel de garantii ca informatia si datele continute de acest website, sunt libere de infectii cu virusi de calculator sau alte contaminari.

6. Nu sustine, nu confirma, si nu garanteaza nici un fel de terti, sau produse ori servicii ale tertilor care sunt listate ca informatie pe acest website, ca urmare a oricarei informatii, material, continut referit la, inclus in, sau legat (linked) catre, dinspre sau spre acest website.

Ultima actualizare la 02 martie 2015.